دکتر علی اکبر محمدی مدیر فرهنگی در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند از راهیابی ۱۳ دانشجوی دانشگاه بیرجند به مرحله سراسری مسابقات ملی قرآن و عترت ۱۴۰۴ خبر داد .
وی گفت: دانشجویان در رشتههایی چون آوایی، مفاهیم قرآنی و فیلمنامهنویسی موفق به صعود شدهاند که نشان از عزم و انگیزه جدی آنها برای حضور در سطح ملی دارد.
محمدی از راهیابی ۱۳ دانشجوی دانشگاه بیرجند به مرحله سراسری مسابقات ملی قرآن و عترت ۱۴۰۴ خبر داد و آن را نشانگر برنامهریزی جدی دانشگاه در فعالیتهای قرآنی دانست.
وی با تأکید بر اهمیت قرآن در سبک زندگی اسلامی گفت: بازگشت به قرآن بهترین راه برای تقویت باورهای دینی در نسل جوان است.موفقیت دانشجویان در جشنوارههای قرآنی حاصل توجه به این مسیر ارزشمند است که علاوه بر دانش، هویت و معنویت آنها را نیز تقویت میکند.
محمدی گفت: برگزاری همایشهایی نظیر اعجاز علمی قرآن و تبیین تطبیقی اسلام و غرب از جمله دلایل این انتخاب شایسته بود.
وی با اشاره به اینکه «فائزه طاهری» از دانشگاه بیرجند در بخش فیلمنامهنویسی جشنواره ملی رویش موفق به کسب رتبه برتر شد این موفقیت را نشانه رشد فعالیتهای هنری دانشجویان در حوزههای دینی و فرهنگی دانست و از استمرار حمایت دانشگاه از این برنامهها خبر داد.
به گفته محمدی، دانشگاه بیرجند بهواسطه برگزاری کرسیهای آزاداندیشی موثر، در جشنواره ملی برهان رتبه هفتم کشور را به دست آورد.
وی افزود: برگزاری نشستهای تخصصی با حضور مهمانان کشوری در فضای رسمی دانشگاه، بستر مناسبی برای گفتوگوی آزاد دانشجویی فراهم کرد.
وی با اشاره به جشنواره حرکت را فرصتی برای بروز خلاقیت و مهارتآفرینی انجمنهای علمی دانست که پیوند دانشگاه با جامعه را تقویت میکند گفت: انجمنهای علمی با برگزاری کارگاههای کاربردی به شناسایی و حل چالشهای شهری و منطقهای میپردازند.
وی خاطرنشان کرد: کانون کتاب دانشگاه بیرجند با اجرای پویش “گلریزان کتاب” توانست نزدیک به ۳۰ میلیون تومان کتاب و نوشتافزار جمعآوری و در مناطق مرزی توزیع کند.
دکتر محمدی این اقدام را نشانه مسئولیتپذیری اجتماعی دانشجویان دانست و گفت: این حرکت فرهنگی با مشارکت گسترده دانشگاهیان و مردم همراه شد.
وی با تاکید بر اینکه کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاه بیرجند به یکی از جدیترین بسترهای گفتوگوی دانشجویان با مسئولان و صاحبنظران کشور تبدیل شده است، تأکید کرد: این کرسیها با حمایت دولت و دانشگاه فضای تکثر و تضارب آرا را در محیط علمی ارتقا دادهاند.
دکتر محمدی دانشگاه بیرجند را یکی از پیشگامان فعالیتهای قرآنی، فرهنگی و اجتماعی در سطح ملی دانست و به درخشش دانشجویان در جشنوارههای مختلف اشاره کرد.
وی ادامه داد: این مسابقات مرحلهای فراتر از سطح دانشگاهی است و داوریها در سطح وزارتخانه صورت میگیرد، از این رو کسب موفقیت در این رقابتها نشاندهنده توان علمی و دینی بالای دانشجویان ماست.