صبح امروز در راستای اجرای طرح نظارتی پایش کمیت واحدهای تولیدی استان، بررسی کمیت فرآورده در یکی از واحدهای تولیدی زعفران شهر قاین با حضور روسای ادارات اندازهشناسی و نیز حقوقی اداره کل استاندارد و با همراهی رئیس اداره استاندارد شهرستان قاین انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نگاه خراسان جنوبی؛ مهندس بذری مدیر کل استاندارد خراسان جنوبی گفت ؛ طرح پیش بسته بندی از سال ۱۴۰۱، با هدف صحه گذاری هویت و کمیت فرآورده ها، توسط واحد اندازه شناسی اداره کل آغاز شده و از تیرماه ۱۴۰۳، همزمان با ابلاغیه مرکز اندازه شناسی سازمان ملی استاندارد ایران، با همکاری مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی و تحت نظارت مستقیم اداره کل استاندارد ادامه یافت.
وی افزود ؛ بر این اساس و در چارچوب طرح مزکور ، تاکنون بیش از ۲۷ هزار و ۶۰۰ نمونه مورد آزمون قرار گرفته که شامل ۷۶۰۰ نمونه از سطح بازار استان و بیش از ۲۰ هزار نمونه از واحدهای تولیدی بوده است. این نمونهها مربوط به ۳۸۱ فرآورده از ۲۵ واحد تولیدی استان هستند.
بذری گفت نتایج آزمونها نشان میدهد که میزان کمفروشی واحدهای تولیدی استان در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۴/۶ درصد بوده است. همچنین، میزان مردودی فرآوردهها در سال مذکور، ۴۲ درصد گزارش شده است و در حال حاضر میزان کم فروشی و درصد مردودی نزدیک به صفر رسیده است.
مدیر کل استاندارد خراسان جنوبی خاطر نشان کرد ؛ اجرای این طرح با هدف شفافسازی وضعیت کیفی و کمی فرآوردهها، ارتقای سطح اعتماد عمومی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان همچنان ادامه خواهد داشت.
منبع خبر: نگاه خراسان جنوبی