در دل کویر و در نقطه صفر مرزی، جایی که کامیونهای صادراتی روزگاری در صفهای کیلومتری و پرتنش گرفتار بودند، حالا مجتمع مرجان طلایی مرز ماهیرود با رویکردی هوشمندانه و امکاناتی بینظیر، نماد نوینی از رفاه رانندگان و ساماندهی مرزی را به نمایش گذاشته است.
به گزارش نگاه خراسان جنوبی؛ در دل کویر و در نقطه صفر مرزی، جایی که کامیونهای صادراتی روزگاری در صفهای کیلومتری و پرتنش گرفتار بودند، حالا مجتمع مرجان طلایی مرز ماهیرود با رویکردی هوشمندانه و امکاناتی بینظیر، نماد نوینی از رفاه رانندگان و ساماندهی مرزی را به نمایش گذاشته است.
سیستم هوشمند آنلاین نوبت دهی برای اولین بار در کشور
علی اکبر احراری درح، مدیرعامل مجتمع مرجان طلایی مرز ماهیرود در جمع خبرنگاران اظهارکرد: مجتمع مرجان طلایی به همت بخش خصوصی بومی در مرز ماهیرود جهت آسایش و آرامش رانندگانی که برای صادرات و واردات به این نقطه مراجعه می کنند راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت مجتمع بالای ۱۰سال قدمت دارد ولی سرمایه گذاران بومی حدودا ۶سال هست که این مجموعه را خریداری کردند، بیان کرد: مجتمع در راستای ساماندهی امور رانندگان و ارتقای سطح خدماترسانی، داری بستر گمرکی وسیستم هوشمند آنلاین نوبت دهی برای اولین بار در کشور است.مدیرعامل مجتمع مرجان طلایی مرز ماهیرود گفت: پیش از آغاز بهکار این مجتمع، صفهای طولانی ۵ تا ۶ کیلومتری در مسیر مرز ماهیرود منجر به بروز حوادث متعدد و نارضایتی رانندگان شده بود، اما توسعه مجتمع وآماده شدن زیر ساخت مورد نیاز باعث حذف صف های طولانی شده است.
نوبتدهی هوشمند با پیامک، بدون نیاز به پیادهشدن راننده
احراری درح خاطرنشان کرد: سیستم نوبتدهی هوشمند مجتمع، برای نخستینبار در کشور راهاندازی شده و فقط در مرز ماهیرود فعال است.
وی ادامه داد:این سامانه بهگونهای طراحی شده که راننده بدون نیاز به پیادهشدن از خودرو، از طریق دوربینهای پلاکخوان، ثبت ورود شده و پیامکی شامل زمان، مکان و جایگاه پارک برای او ارسال میشود.مدیرعامل مجتمع مرجان طلایی مرز ماهیرود افزود: راننده در تمام مراحل، از نوبت خود، وضعیت صف، محل پارک، زمان فراخوان، وضعیت گمرکی و هرگونه تأخیر یا مشکل، بهصورت پیامکی مطلع میشود و نیاز به مراجعه فیزیکی یا ایستادن در صفهای طاقتفرسا ندارد.
مرزی روان، صادرات پررونق
احراری درح گفت: امروز رانندگان ترجیح میدهند مرز ماهیرود را برای خروج کالا انتخاب کنند چون اینجا ساماندهی دقیقتری وجود دارد و ما توان ساماندهی بین هزار و تا هزار و ۲۰۰ کامیون در روز را داریم که موجب رونق صادرات می شود.
وی اظهارکرد: این در حالی است هیچ مجتمع وتیرپارکی نمی تواند روزانه در کشور همزمان بالای ۴۰۰کامیون بار بارهای متفاوت از قبیل سوخت وبارهای کارگری ومکانیکی ورود وساماندهی وخروج نماید ولی تیرپارک مرجان ۲برابر این حجم رو روزانه موفق به انجام آن شده است.
مدیرعامل مجتمع مرجان طلایی مرز ماهیرود گفت: ساعت خروج ما ساعت ۱۳ و ورود ۲۴ ساعته است. احراری درح ادامه داد: در این مجتمع تمامی نیازهای رانندگان اعم از رستوران، چایخانه، سوپرمارکت، نمازخانه، حمام، سالن بدنسازی، زمین والیبال، آلاچیق، و حتی خوابگاههای ۲۴ ساعته با کولر گازی،سرویس بهداشتی وپاسگاه پلیس اقتصادی فراهم شده است.
وی افزود: ما با سرمایهگذاری بومی و بدون دریافت هیچگونه تسهیلات دولتی، از سال ۹۸ این مجتمع را با مبلغ بیش از ۴ میلیارد تومان خریداری کرده و نزدیک سه میلیارد بدهی قبل را پرداخت کردیم و نزدیک ۲۲ میلیارد تومان نیز از آن زمان تاکنون برای مجتمع هزینه کردیم.
میزان اشتغال زایی مجتمع مرجان طلایی
مدیرعامل مجتمع مرجان طلایی مرز ماهیرود گفت: با احداث این مجتمع برای بخش ورود و خروج کامیون ها و انتظامات ۱۷ نفر و در مجموع رستوران و چایخانه و.. برای نزدیک ۱۲ نفر اشتغال زایی کرده ایم.احراری گفت: این مجتمع وتیرپارک زیر مجموعهای از اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای خراسان جنوبی بوده بوده که بانظارت وبرنامه ریزی وارائه طریق ورویه کاری این اداره کل به اینجا رسیده است .وی افزود: مجتمع مصمم است باتلاش وپشتکار وخدمات شبانه روزی در مرز ماهیرود برای رانندگان عزیز که سربازان گمنام اقتصادی وستون فقرات حمل ونقل واقتصاد هستند گامی چه بسا کوچک ولی ارزشمند بردارد.
مدیرعامل مجتمع مرجان طلایی مرز ماهیرود افزود: این تیرپارک قابلیت صدوربیجک واحد در مرزبا تدبیر استانداری وگمرک واداره کل راهداری وحمل ونقل جادهای باعث جلوگیری از قاچاق کالابه مرزو جلوگیری از بی نوبتی ومتمایز شدن این مرز باسایر مرزهای رسمی کشور است، امکانی که هنوز در بسیاری از مرزهای رسمی کشور راهاندازی نشده و مرز ماهیرود را در موقعیت برتر نسبت به سایرقرار داده است.
احراری یادآور شد: این اقدام که با حمایت استانداری خراسان جنوبی و مشارکت بخش خصوصی به سرانجام رسید، گامی مهم در راستای تسهیل صادرات، کاهش ترافیک مرزی، افزایش شفافیت، نظم و رضایت رانندگان به شمار میرود.
وی افزود: همدلی وهمکاری تمام ارگانهای مستقر در مرز از گمرک وپایانه ومرزبانی ومنطقه ویژه اقتصادی وبازارچه با این تیرپارک دراین مرز باعث سهل الوصول بودن وتسهیل ورونق در صادرات شده است.
منبع خبر: نگاه خراسان جنوبی