نویسنده: سید علی اسلامی بیرجند ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ - 4 هفته پیش
0

تشکیل کمیته جذب اعتبارات در استانداری خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی از تشکیل کمیته‌ای ویژه برای پیگیری جذب اعتبارات استانی خبر داد و تاکید کرد: اگر دستگاهی در جذب بودجه ناتوان است، منابع آن باید به پروژه‌های زیرساختی اختصاص یابد.

به گزارش نگاه خراسان جنوبی؛ سید  محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی، روز یکشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از تشکیل «کمیته جذب اعتبارات» به ریاست معاون عمرانی استانداری خبر داد. به گفته وی، این کمیته با هدف پیگیری دقیق‌تر و مؤثرتر سهم استان از اعتبارات ملی تشکیل خواهد شد.

او ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال مالی (۳۱ شهریور) بتوان میزان تخصیص بودجه را به صورت ملموس به مردم اعلام کرد و از مدیران خواست که برای جذب حداکثری سهم استان از وزارتخانه‌ها، پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

هاشمی با تاکید بر لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری دستگاه‌ها، گفت: اعتبارات هزینه‌ای استان از ۱۱ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال در سال گذشته به ۱۴ هزار و ۲۸۰ میلیارد ریال در سال جاری افزایش یافته است، اما با توجه به تاکید مقام معظم رهبری، باید در مصارف جاری دقت بیشتری شود.

وی به رشد قابل توجه اعتبارات عمرانی نیز اشاره کرد و گفت: این اعتبارات از ۳۶ هزار میلیارد ریال به ۴۶ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است. همچنین اعتبارات توازن از ۱۳ هزار میلیارد ریال به بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال رسیده که امکان ایجاد تحول در سطح استان را فراهم می‌کند.

وی هشدار داد: دستگاه‌هایی که در جذب اعتبارات ناکارآمد باشند، باید سهم آن‌ها به طرح‌های مهم و زیربنایی اختصاص یابد.

استاندار خراسان جنوبی همچنین یکی از چالش‌های اصلی استان را بحران آب دانست و گفت: هم‌اکنون ۴۵۰ روستا از طریق تانکر آبرسانی می‌شوند و این رقم در شرایط بحرانی به ۴۹۵ روستا می‌رسد. او تأکید کرد برای حل مشکلات زیرساختی، باید از ظرفیت وزارتخانه‌ها و اعتبارات ملی استفاده کرد.

هاشمی خواستار تهیه مستنداتی از وضعیت خشکسالی و کم‌آبی در روستاها برای جذب هدفمند بودجه شد و افزود: پروژه‌هایی چون احداث باندهای دوم جاده‌ای، توسعه راه‌آهن، گسترش گلخانه‌ها و عدالت آموزشی از اولویت‌های اصلی استان به شمار می‌روند.

وی خاطرنشان کرد: منابع مالی باید ابتدا به دستگاه‌هایی اختصاص یابد که جامعه هدف وسیع‌تری دارند. همچنین مدیران باید از ظرفیت نمایندگان مجلس برای جذب بودجه‌های ملی بهره‌برداری کنند.

استاندار با بیان اینکه ۸۵ درصد اقدامات بر پایه پیگیری انجام می‌شود، از آغاز «یکشنبه‌های جذب اعتبارات» در استان خبر داد و گفت: این ابتکار می‌تواند نقش مهمی در پیشبرد اهداف بودجه‌ای ایفا کند.

وی همچنین وسعت جغرافیایی استان را عاملی مهم در تخصیص منابع دانست و از پیگیری این موضوع در مجلس خبر داد.

در پایان، استاندار بر ضرورت برگزاری باشکوه سالگرد واقعه طبس تاکید کرد و گفت: این مراسم روز جمعه با حضور مهمانان ملی برگزار می‌شود و همه دستگاه‌ها باید در برگزاری مناسبآن مشارکت کنند.

 

 

بانک صادرات بانک سپه بانک ملی
نویسنده
سید علی اسلامی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *