مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی گفت: هر ساله ۳۲ درصد گوشت خراسان جنوبی توسط عشایر استان تولید می شود.
به گزارش نگاه خراسان جنوبی؛ صبح امروز محمد ابراهیم ابراهیمی در شورای عشایر استان در محل استانداری گفت: هم اکنون ۳۲ درصد گوشت استان یعنی قریب به سه هزار و ۸۵۰ تن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید می شود.
وی با اشاره به اینکه بخش بسیار از معیشت عشایر استان وابسته به دامداری است افزود: با این حال عشایر در صنایع دستی نیز ایفا نقش خوبی کرده اند و ۲۵ درصد صنایع دستی استان توسط عشایر استان تولید می شوند.
ابراهیمی با بیان اینکه هم اکنون ۱۹ هزار و ۵۴۶ خانوار عشایر در استان زندگی می کنند اظهارکرد: متاسفانه در چند سال اخیر شاهد رشدی چندان زیادی در جامعه عشایر استان نبوده ایم.
پرورش ۴۲ درصد دام سبک توسط عشایر استان
ابراهیمی با بیان اینکه عشایر خراسان جنوبی ۴۲ درصد دام سبک را پرورش می دهند اظهارکرد: ۲۷ درصد دام سنگین استان نیز توسط عشایر استان پرورش می یابند.
ابراهیمی اشاره ای به توزیع آرد در میان جامع عشایر استان کرد و گفت ماهانه بین ۷ تا ۱۲ کیلو آرد بین عشایر استان توزیع می شود.
وی گفت: باتوجه به آنکه بیشتر عشایر استان در خود استان کوچ می کنند کمتر شاهد کوچ عشایر به خارج استان هستیم.
وی عنوان کرد: به دنبال ایجاد ایل راه های بیشتر برای عشایر استان هستیم و تا کنون بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ ایل راه برای تردد عشایر ایجاد شده است.
وی گفت: به دنبال آن هستیم که برای ماندن عشایر در استان زیرساخت های اولیه را برای این عزیزان فراهم کنیم به همین جهت آبرسانی به محلات عشایر از جمله ۹ محله چاه مسافر شهرستان عشق آباد و همچنین آبرسانی به محلات خواجه منجیکوه و چاه زرد نهبندان با هزینه کرد ۴۴۰ میلیارد ریال درحال انجام است.