بازدید: 1533 نفر نویسنده: احسان فوداجی اجتماعی ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۶
0

تعیین دو شیفت کاری برای نانوایی‌ها در ماه رمضان

نانوایی

به گزارش اصحاب رسانه، رئیس اتحادیه نانوایان استان گفت: در ماه مبارک رمضان بیشتر نانوایان به دو شیفت کار خواهند کرد که ساعت کاری آن‌ها در شیفت اول از ساعت ۱۱ تا ۱۳ و در شیفت دوم از ساعت ۱۶ تا بعد از افطار خواهد بود.

مرادی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا به نانوایی‌ها تذکر داده شده است در ماه مبارک رمضان از قبول پخت نان صلواتی خیران خودداری کنند تا از تشکیل صف‌های طولانی و ازدحام جمعیت جلوگیری شود.

وی گفت: با شیوع ویروس کرونا، از سوی سازمان غذا و دارو برای هر نانوایی به مدت دو هفته یک بسته ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده تهیه شده و در اختیار نانوایی‌ها قرار گرفته است.

رئیس اتحادیه نانوایان استان افزود: افراد مشغول به کار در نانوایی‌ها در هر منطقه از طریق خانه بهداشت محله، آموزش‌های لازم را برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا دریافت کرده اند.

مرادی با بیان اینکه تمام نانوایی‌ها موظف شدند دستگاه کارتخوان را در اختیار مشتریان قرار دهند، گفت: میز‌های نان سردکن نیز از جلوی نانوایی‌ها جمع آوری شده است و نان باید به طور مستقیم از میخ به دست یا سفره همراه مشتری انتقال پیدا کند.

وی افزود: دستکش‌های یکبار مصرف نیز در اختیار تعاونی‌های نانوایان قرار گرفته است و نانوایان همان‌طور که به طور روزانه خمیر مایه خود را تهیه می‌کنند، دستکش نیز دریافت می‌کنند.

رئیس اتحادیه نانوایان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تمام نانوایی‌های استان اصول بهداشتی را رعایت می‌کنند، گفت: در شش ماه نخست امسال برنامه‌ریزی شده است گشت مشترک سازمان صمت و بازرسی اتحادیه نانوایان دو روز در هفته از نانوایی‌ها بازرسی داشته باشند.

مرادی افزود: مردم در صورت مشاهده تخلف می‌توانند با شماره ۳۲۲۲۰۵۹۵ واحد بازرسی اتحادیه نانوایان و یا با شماره ۱۲۴ بازرسی صمت تماس بگیرند.

شبکه های اجتماعی نگاه خراسان جنوبی
نویسنده
احسان فوداجی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *